Doe goed en breng kleur


Iedereen verdient het om gezien te worden! Ook onze cliënten. Stichting Vrienden van Abrona werft financiën en vrijwilligers om
kleur te geven aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking.


De Vrienden van Abrona zetten zich in om de kunstenaars een podium te geven door een expositie te organiseren met hulp van bedrijven uit ons netwerk. Ook vinden wij het belangrijk dat zij zich kunnen ontwikkelen in hun werk en de juiste materialen hebben om de mooiste producten te kunnen maken. Zonder deze mooie producten zou het 'Bij Johannes' niet zo kleurrijk zijn! Geef jij ook een beetje om kleur?


Ons werk is maatwerk. We gaan altijd uit van de wens van de cliënt. Dan kan het gaan om de aanschaf van schildersmaterialen, een duofiets of een koekjesmachine voor een van de werklocaties. Ook willen onze cliënten weleens een dagje uit om hun leefwereld te vergroten. We vinden het met z’n allen belangrijk dat dat beetje onmisbaar welzijn ook mogelijk gemaakt wordt. Wat het ook is, we zoeken naar een mooie match tussen de vraag van de cliënt en de verwachtingen van een donateur.

Vrienden met bloemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Heb je als bedrijf speciale wensen of verwachtingen? Of ben je op zoek naar een manier om je Social Return verplichting goed in te
vullen? Bij onze woon- en werklocaties zijn we vaak op zoek naar handige vrijwilligers, noodzakelijke kennis of creatieve materialen. Er zijn veel mogelijkheden om je in te zetten en iets goeds te doen. Dat kan op allerlei niveaus.


Wist je dat het voor bedrijven bovendien fiscaal heel interessant is om een van onze wensen te vervullen? Wij informeren je graag over de voordelen van schenken.

 

Vrienden heb je nooit genoeg

Heb je affiniteit met de doelgroep van Abrona? Draag dan bij aan de zichtbaarheid van onze getalenteerde kunstenaars en help mee om de talenten van onze cliënten te ontwikkelen. Met jouw vriendschap kunnen we dromen waarmaken.
Steun ons werk en word Vriend van Abrona met een maandelijkse of jaarlijkse donatie.

word vriend van Abrona