Zeg het maar… Relatiegeschenken op maat


Verras medewerkers of relaties

Ben je op zoek naar een veelzeggend en persoonlijk relatiegeschenk? In ons atelier werken we dagelijks aan geschenken als dank voor een prettige samenwerking. Ook maken we vaak producten in opdracht. Je kunt kiezen uit verschillende objecten, afmetingen, kleurstellingen, bewerkingen en nog veel meer. We hebben betaalbare give-aways, maar ook meer exclusieve promotieartikelen. Onze producten lenen zich heel goed voor het bedrukken of verwerken van een bedrijfslogo.

Alles kan. Dat willen we onze klanten graag laten weten. We denken graag mee met de meest uitdagende ideeën om iemand te verrassen. Het atelierteam zorgt ervoor dat een opdracht ook haalbaar is voor de kunstenaars.

En weet je wat zo leuk is? Onze cliënten halen er zoveel voldoening uit om met deze opdrachten bezig te zijn. Je koopt een uniek werk van een unieke kunstenaar. En daar mag je best trots op zijn.

Laat ons ook meedoen

Wij zoeken continu naar klanten die een steentje bijdragen aan het organiseren van dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Particulieren kunnen hiervoor terecht in onze cadeauwinkels en voor maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties verzorgen we graag een bestelling op maat.

Op maat gemaakt