Laat het maar aan ons over


Maak kennis met het team van Ateliers van Abrona. Cliënten en medewerkers werken samen, staan elkaar bij en zorgen voor een perfect resultaat. Grote kans dat één van deze begeleiders jouw contactpersoon is in het proces van aanvraag tot aflevering.

abrona Mirjam Bode-Rodenburg

Mirjam Bode-Roodenburg

mirjam.bode@abrona.nl

'Zowel nieuwe als bestaande klanten behoren tot mijn portefeuille. Het maken van de verbinding tussen onze medewerkers en u als opdrachtgever is voor mij iedere keer weer een uitdaging.
Maatschappelijke betrokkenheid staat bij mij hoog in het vaandel en ik zie het als mijn missie om dit in deze maatschappij onder de aandacht te brengen. Zo worden er dagelijks matches gemaakt tussen klanten en onze creatieve medewerkers.
Mijn motto: “het woord nee, dat kennen we hier niet!”.'

abrona Wilke Sloesarwij

Wilke Sloesarwij

wilke.sloesarwij@abrona.nl

‘Als relatiebeheerder en fondsenwerver laat ik de ‘buitenwereld’ kennismaken met het werk en de cliënten van Abrona. Samen met bedrijven kijk ik op welke wijze zij hun maatschappelijke waarde kunnen vergroten. Er zijn tal van mogelijkheden om vorm te geven aan een MVO-beleid. Door mijn contact met alle woon- en werklocaties van Abrona heb ik een goed beeld van wat er nodig is voor cliënten. Daardoor weet ik welke mogelijkheden er zijn voor bedrijven om hierbij te ondersteunen.‘

abrona Laura Guldemeester

Laura Guldemeester

laura.guldemeester@abrona.nl

‘Als persoonlijk ondersteuner heb ik de zorg voor cliënten die een betekenisvolle daginvulling wensen. Ik daag mezelf uit om bij te dragen aan de gelijkwaardigheid van mensen met een beperking. Het is mooi om cliënten te begeleiden in hun creatieve proces en hen te zien groeien door zelfvertrouwen. Zij kunnen trots zijn op het product dat uiteindelijk in de winkel ligt of geëxposeerd wordt.’